Inschrijven ♂

Vorig jaar al ingeschreven? Klik hier.

Welkom op ons nieuwe inschrijvingsformulier + medische fiche! Nadat u hebt geklikt op de 'inschrijven'-knop, krijgt u de keuze om nog een zoon toe te voegen (zonder al uw eigen informatie opnieuw op te geven). Indien u een probleem ondervindt tijdens het inschrijvingsproces, neem dan gerust contact op met contact@chiroelzestraat.be!

Enkel nummers zijn toegestaan.
Enkel nummers zijn toegestaan.
Enkel nummers zijn toegestaan.

Wensen jullie een huisbezoek?

Medische fiche

Wie contacteren als ouder(s) en/of voogd(en) niet bereikbaar zijn?

Enkel nummers zijn toegestaan.

Informatie huisarts

Enkel nummers zijn toegestaan.
Werd uw kind gevaccineerd tegen tetanus?
Enkel nummers zijn toegestaan.

Uw kind lijdt aan

Wat moet de leiding zeker weten over de bovenstaande aandoeningen? Wat moet er gebeuren in noodsituaties?

Eet uw kind vegetarisch, halal of een ander specifiek dieet?

Kan uw kind zwemmen?

Is uw kind vlug moe?

Kan uw kind deelnemen aan sport en spel afgestemd op zijn/haar/hun leeftijd?

Leiding mag - behalve EHBO - niet op eigen initiatief medische handelingen uitvoeren. Zonder toestemming van de ouders mogen ze zelfs geen pijnstillende of koortswerende medicatie toedienen, zoals Perdolan, Dafalgan of aspirines. Hieronder kunt u hen die toestemming geven zodat ze voor dergelijke zorgen niet naar een arts moeten.

, wij geven toestemming aan de leiding om bij hoogdringendheid aan ons kind een dosis via de apotheek vrij verkrijgbare pijnstillende en koortswerende medicatie toe te dienen. , wij geven geen toestemming.

Als er iets verandert aan de gezondheidstoestand van uw kind is het belangrijk om dat door te geven aan de leiding zodat zij altijd op de gepaste manier kunnen reageren. Bij een volgend weekend/kamp zal gevraagd worden om de gegevens na te kijken.

Contactgegevens worden bijgehouden in het online Groepsadministratieportaal (GAP) en de database van Chiro Elzestraat en zijn nodig voor de dagelijkse werking. De basisgegevens (één adres, één telefoonnummer en één mailadres, vanaf kerelleeftijd bij voorkeur van de jongere zelf) worden doorgestuurd naar Chirojeugd Vlaanderen. De informatie over de gezondheidstoestand van het kind wordt bijgehouden door de leidingsploeg en wordt dus niet doorgegeven, tenzij aan (medische) hulpverleners. De leidingsploeg heeft afspraken gemaakt om daar vertrouwelijk mee om te gaan. De dieetvoorkeur wordt uiteraard doorgegeven aan de kookploeg.

Door op de knop 'inschrijven' te drukken, bevestigt u de volledigheid en correctheid van bovenstaande gegevens, en gaat u akkoord met de verwerking ervan.